Top cheap watches Top cheap watches .

Top cheap watches

Este Tag Heuer un brand bun de ceasuri?


În timp ce TAG Heuer se află în top 15 cele mai recunoscute mărci de ceasuri elvețiene din lume. De cele mai multe ori, când cineva ne întreabă "Ceasurile TAG Heuer sunt bune?" sunt curioși de lucruri mai ezoterice, cum ar fi ceea ce „sub capota” rolex replica lor TAG, așa că hai să discutăm mai întâi mișcările lor.
Să efectuăm o revizuire a ceasurilor Tag Heuer la nivel de marcă. TAG Heuer are câteva calibre interne pe care să le numească ale lor. Cele mai frecvente sunt Calibru 1887, Calibru S și alte câteva găsite în unele dintre ceasurile lor de nișă. Puteți găsi, de asemenea, destul de multe care utilizează Calibru 5 fabricat în Elveția, care este în esență o mișcare ETA 2824.Din punct de vedere istoric, TAG Heuer (la fel ca și majoritatea ceasornicarilor elvețieni) folosea mișcările oferite din surse externe precum ETA, Sellita și Zenith (pentru a numi câteva) pentru mișcări gata făcute sau altfel ar folosi ceea ce industria ar numi „ébauches”, care este o bază pe care construiesc mișcarea.
Este Tag Heuer un ceasornicar respectat?Este posibil să nu fie considerate o horologie înaltă, dar TAG Heuer este o marcă excelentă și a fost cronometrul oficial pentru curse de Formula 1 de ani de zile. Unul dintre lucrurile care i-au determinat acest parteneriat a fost reputația lor pentru cronografele de precizie care pot măsura până la 1/100 de secundă.În ceea ce privește ceasurile cu complicații ridicate, deși există încă mai multe mărci pe care TAG trebuie să le ajungă pentru a fi în acea ligă.
De atunci, aceștia și-au poziționat marca ca fiind ceasul pentru pasionații de curse cu serii precum F1, Monaco, Panamerica, Senna și Carrera; toate sinonime cu curse cu motor de mare viteză. În timp ce ceasurile mecanice TAG Heuer nu au aceeași rezistență la undele magnetice ca și ceasurile Omega (nici o marcă nu are), ele au cronografe foarte bune.TAG Heuer a făcut, de asemenea, unele progrese recente în mutarea mărcii sale într-o poziție mai înaltă pe piață, împreună cu alte mărci care oferă ceasuri cu complicații ridicate. Noul lor Carrera Heuer 02T Tourbillon este probabil cel mai accesibil tourbillon de înaltă calitate și precizie.Tot ce a spus, este ceasuri replica TAG Heuer? Asta depinde cu adevărat de cine îl cumpără. Pentru unii, este considerat un brand de lux, iar TAG Heuer a luat cu siguranță măsuri pentru a poziționa brandul său adiacent brandurilor de lux cu ceasuri comparabile de înaltă complicație la un preț foarte competitiv. Pe de altă parte, unii colecționari de ceasuri de ultimă generație nu ar fi de acord.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ساعت: ۰۵:۰۷:۰۳ توسط:nanette موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :